Silók építése

A mezőgazdasági termények tipikus tárolási formája az acélsilók. A lapos tároláshoz képest a be- és kirakodás költséghatékony, kíméletes és teljesen automatizált.

more

Szárítóberendezések építése

 

A termés megőrzésének ősi eszköze a nedvességtartalom csökkentése a szárítás során. Ezt most korszerű, legkorszerűbb berendezések segítségével érjük el.

more

Vetőmagüzemek kivitelezése

 

Vállaljuk tisztítógépek, szeparátorok és optikai válogatók szakszerű beszerelését, vagy rendszerbe integrálását a szükséges anyagmozgató gépekkel, porelszívókkal és PLC vezérléssel.

more

Ipari porelszívó rendszerek

 

A pormentesség elengedhetetlen feltétele egy modern üzemnek. Ezt a kulturált munkakörnyezetben az egészségvédelem indokolja, de szempont lehet a berendezések zavartalan működése, vagy a robbanás- és tűzvédelem, melyhez az általunk megvalósított porelszívó rendszerek.

more

Takarmány ipari üzemek építése

 

Tevékenységünkkel otthonosan mozgunk minden olyan üzemben, ahol megtalálhatóak a takarmányiparban ismert berendezések, anyagmozgató és feldolgozó gépek, legyen szó élelmiszeriparról, vegyiparról vagy növényi olajgyárról stb.

more

Malomipari konstrukciók

 

A cég szakemberei a malomipari beruházások során több alkalommal végeztek gépészeti összeszerelési feladatokat. A technológiai mérnök által készített tervrajzok kézhezvétele után saját műhelyünkben elkészítettük a szükséges kiegészítő termékeket, így lemezszerelvényeket, tartószerkezeteket, majd munkatársaink elvégzik a szükséges helyszíni szerelést.

more

Ipari automatizálás

 

A gépészetileg megtervezett és építészetileg megépített üzemeinket kiegészítjük PLC vezérléssel, amely magában foglalja az anyagmozgatás, a be- és kirakodás, a mérlegelés, a tárolás és az üzem közbeni műszaki felügyelet ellenőrzését, naplózását.

more

Takarmánykeverő üzemek fejlesztése

 

Minden felelős üzemeltető tisztában van azzal, hogy a meghibásodás miatti kényszerleállás a legnagyobb és legkellemetlenebb veszteség egy termelőegységben, mivel általában éppen akkor következik be, amikor a megélhetési bevételt meg kell teremteni.

more

Fémszerkezetű épületek építése

 

Gyártóműhelyünk alapfelszereltsége lehetővé teszi acélcsarnokok és tartószerkezetek gyártását. Technológiai kivitelezési tevékenységünket gyakran fém- és csarnoképítés is kíséri.

 

more

References

Silók építése

Szárítótelepek építése

Vetőmagüzemek építése

Ipari porelszívó rendszerek építése

Ipari üzemek építése

Malmi technológiák

Ipari automatizálás

Keverőüzemek építése

A Lak-Alarm a megbízható kivitelező


Megalakulása óta a Lak-Alarm Kft. elsősorban takarmányfeldolgozó üzemekben vállalt építési feladatokat.


Tapasztalt szakembergárdánknak és mérnökcsapatunknak köszönhetően a szükséges szakértelemmel tudunk megfelelni a követelményeknek. A szükséges fémipari gyártásokat saját, speciálisan felszerelt műhelyünkben végezzük.


A helyszíni kivitelezés során jelentős saját létszámmal és széles eszközkínálattal teljes körűen vállaljuk a munkát, üzembe helyezésig, átadásig.


Zsjak Zoltán
cégalapító